Hvordan skaber vi et rigere Danmark? Hvordan sikrer vi et Danmark, hvor trygge mennesker tør gribe mulighederne i ny teknologi som de første?

Hvordan får vi sat en modig retning for at udvikle morgendagens løsninger?

De spørgsmål sætter Fagbevægelsens Hovedorganisation på dagsordenen den 8. april på Lønmodtagernes Topmøde – det første af sin slags.

Mødet foregår i KB Hallen i København, og deltagerne er en bred kreds af nationale beslutningstagere og meningsdannere fra lønmodtager- og arbejdsgiverorganisationer og de politiske partier.

Læs programmet for Lønmodtagernes Topmøde her

Tilmelding til topmødet for pressen

Konferencen afholdes mandag den 8. april 2019, kl. 13-19,
KB Hallen, Peter Bangs Vej 147, Frederiksberg.

Tilmelding for pressen: Betina Høireby, bho@fho.dk

Nye tal og analyser

På topmødet vil FH-formand, Lizette Risgaard, præsentere FH’s analyse af rigets tilstand – garneret med økonomiske analyser og resultater fra nye undersøgelser. Og på den baggrund vil FH præsentere et politisk katalog med forslag til, hvordan staten skal investere i uddannelser, teknologi og velfærd.

Tidligere DR-vært Nynne Bjerre Christensen er moderator for paneldebatterne på topmødet.

FH’s overordnede budskab er, at staten skal tage et medansvar – ikke bare for gode rammer, men også selv skal gå forrest i arbejdet med at skabe økonomisk stabilitet og vækst.

FH’s visioner vil blive sat i internationalt perspektiv af professor i økonomi ved University of Massachusetts, Willian Lazonick. Han har forsket i, hvilken rolle den offentlige sektor spiller for at skabe vækst og innovation i det private erhvervsliv.