Har din virksomhed gjort en ekstraordinær indsats for at styrke samarbejdet mellem ledelse og medarbejdere?

Så er det nu, I kan blive anerkendt for jeres arbejde.

A4 Medier åbner igen i år for nomineringer til prisen “Årets Samarbejdsinitiativ,” der uddeles i samarbejde med Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) og Dansk Arbejdsgiverforening (DA) gennem Samarbejdsnævnet.

Det gode samarbejder er en del af den danske model, som vi alle kan være stolte af!

Flemming grøsund, næstformand fh

Prisen tildeles en virksomhed, som har taget initiativer, der aktivt forbedrer samarbejdet på arbejdspladsen og kan inspirere andre til at gøre det samme. Det handler om at skabe en kultur, hvor både ledelse og medarbejdere føler, at deres samarbejde er blevet styrket, uanset om alt er perfekt eller ej.

Den prestigefyldte pris vil blive uddelt ved en festlig ceremoni i Cirkusbygningen den 12. november 2024. Her vil vinderen blive hyldet og modtage sin pris foran et stort publikum. Aftenen vil også byde på middag og underholdning.

Vinder inkluderede unge

Sidste år gik prisen til Scandic Aarhus City, som blev hædret for deres arbejde med at inkludere unge, personer med funktionsnedsættelser og mennesker med udenlandsk baggrund i deres arbejdsstyrke.

I 2022 modtog Johnson Controls prisen for at etablere et samarbejdsudvalg, der arbejder strategisk på tværs af faggrupper for virksomhedens bedste.

Fristen for at nominere jeres virksomhed til “Årets Samarbejdsinitiativ” er den 7. september. Nomineringen kan foretages via A4 Mediers hjemmeside: www.aaretstr.dk/indstilling.

Se også en video fra sidste års prisuddeling på Samarbejdsnævnets hjemmeside for at få inspiration: www.samarbejdsnaevnet.dk.