Scandic Aarhus City kunne til et overdøvende lydtæppe af klapsalver og hujen fra næsten 500 fremmødte gæster i Københavns Cirkusbygning onsdag aften lade sig hylde som vinder af A4 Mediers samarbejdspris.  

Det er andet år i træk, den fornemme hæder uddeles – denne gang i samarbejde med Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) og Dansk Arbejdsgiverforening (DA) – og der blev i vinderbegrundelsen af Scandic Aarhus City lagt særlig vægt på hotellets ukuelige inklusionsindsats. 

Således har Scandic Aarhus City haft et vedvarende fokus på inklusion af unge, mennesker med funktionsnedsættelse og mennesker med udenlandsk baggrund på arbejdspladsen – en indsats, hvor virksomheden blandt andet har delt ud af sine erfaringer i Samarbejdsnævnet DA-FH’s ‘Tag godt imod de unge på arbejdspladsen’-kampagne.

Fra Cirkusbygningens ikoniske scene, hvor prisen blev uddelt af Fagbevægelsens Hovedorganisations Flemming Grønsund og Dansk Arbejdsgiverforenings Pernille Knudsen, blev der særligt lagt vægt på, at Scandic Aarhus City skulle belønnes for at være gået i front for at tage imod ukrainske flygtninge på arbejdspladsen.

Stolthed og 5.000 kroner til faglige klub

En af de ukrainere, der efter at være kommet til Danmark har fundet arbejdsfodfæste på Scandic Aarhus City, er konferencekok Valeriia Pustovalova.

Og netop Valeriia Pustovalova var en del af den stolte flok af medarbejdere fra Scandic Aarhus City, der kunne modtage publikums hyldest og en præmiecheck på 5.000 kroner til den faglige klub sponsoreret af PlusKort.

På vegne af medarbejderflokken holdt Nina Carlslund, direktør hos Scandic Aarhus City, takketalen foran de fremmødte gæster. 

Her fremhævede hun stoltheden og glæden over prisen – og særligt at anerkendelsen kom på baggrund af deres arbejde med mennesker i en hotel- og restaurationsbranche, hvor arbejdsmiljøet ikke altid nødvendigvis er fuldstændig i vater, betyder alverden Scandic Aarhus City, fortalte Nina Carlslund. 

Nyhed bragt på A4-medier 01.11.23 

TR
TR
TR
Jamini Bredfeldt Nielsen måtte lede efter ordene, da hendes navn blev læst op på scenen. Onsdag aften blev 3F’eren og tillidsrepræsentanten på DLF Beet Seed kåret som Årets TR 2023.