Som talerør for 1,4 millioner lønmodtagere ser Lizette Risgaard valgresultatet som en klar indikation på, at vælgerne ønsker en ny retning:

”Danskerne ønsker en ny retning for Danmark, hvor de gode tider kommer alle til gavn. Vælgerne har stemt på politikere, som vil styrke velfærden, stoppe uligheden og investere i uddannelse. De har stemt på politikere, som vil sørge for en værdig tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet efter et langt arbejdsliv. Det glæder jeg mig meget over.”

FH ser gerne, at det gode og konstruktive samarbejde mellem arbejdsmarkedets parter og Christiansborg fortsætter.

”Det bliver en stor opgave at styre Danmark i en ny retning til gavn for lønmodtagerne. I fagbevægelsen bidrager vi som altid gerne til at finde gode løsninger, så vi sammen skaber et samfund, hvor vi er mere rige, lige og trygge,” siger Lizette Risgaard.

Læs mere om “Velfærd” på fho.dk