Folk der spadserer ved Langelinje i forårssol med udsigt til Svanemølleværket

Ros til ny politisk aftale fra fagbevægelsen

Det er et markant gennembrud at dagpengene forbedres de førte tre måneder. Der er mest gode ting i Danmark kan mere-aftalen, som netop er indgået af et politisk flertal i Folketinget. Det konstaterer formanden for Fagbevægelsens Hovedorganisation Lizette Risgaard.

Benjamin Lund-Lasser var en del af A-kasseforsøget kom hurtigt i uddannelse

A-kassen hjalp Benjamin i uddannelse

Benjamin Lund-Lassen fik hjælp af sin a-kasse til at komme hurtigt i uddannelse. Nu har han fået sin drømmelæreplads og har fået bedre mulighed for at kombinere arbejdslivet med familielivet.

Kvinde med cykelhjelm der cykler i tåge i storby

Der bliver stadig færre ledige

Der bliver stadig skabt mange nye job, og i november førte det til endnu et fald i ledigheden. Den kraftige fremgang i økonomien og på arbejdsmarkedet giver gode muligheder for, at flere ledige kan komme tilbage i arbejde. Det hjælper samtidig også dem, der befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet til at finde fodfæste, siger Mette Hørdum Larsen, økonom i FH.

Kvinde fra CopenhagenMedical testcenter viser vej for kvinde, der skal testest

Året der gik: Endnu et år i coronaens tegn

Corona satte mere end noget andet kursen for vores arbejdsliv i 2021. Men årets lange slalomløb mellem håndspritflasker, hjemmekarantæner og testsvar bød også på fx Arnepension, OK21 og fædrebarsel. Få her et overblik over 2021 set med arbejdslivsbriller.

Corona-test

Top 10: Flest ville læse FH’s vejledning om corona i 2021

Hårde facts om corona er det absolut største hit på listen over de mest læste historier på FH’s hjemmeside i 2021. Andre top-populære emner var bl.a. den nye ferielov, vejledning i trepartsaftalen om lønkompensation samt FH's stress-test.

Mandlig pædagog leger med børnene på legepladsen. Fagbevægelsens Hovedorganisation

Rekord i treparter: 21 aftaler de sidste to år.

Siden coronaudbruddet i foråret 2020 har arbejdsmarkedets parter og regeringen indgået hele 21 trepartsaftaler. Se oversigten over det rekordstore antal aftaler, som Fagbevægelsens Hovedorganisation har været med i, her.