NOK er NOK! En løsning for alle!
Slagord og kampsange gjaldede taktfast med højere og højere røst uge efter uge over hele landet og især foran forligsen, forligsinstitutionen på Sankt Annæ Plads i København, i takt med, at Danmark nærmede sig storkonflikt på det offentlige arbejdsmarked.
Fagbevægelsen stod sammen og landede flotte resultater i en slutspurt, der gav sved på panden på Slotsholmen og blandt både offentlige og private arbejdsgivere.
Ikke mange ”eksperter” havde forudset et så massivt sammenhold i fagbevægelsen og så stor opbakning fra medlemmer på tværs af alle faggrupper – også de privatansatte.
Således blev OK18 også det emne, der trak allerflest læsere til FTF’s hjemmeside. Fem ud af de ni mest læste nyheder på ftf.dk første halvår 2018 handler om OK18. Forhandlinger og mulig konflikt fik ligeledes massiv presseomtale i de traditionelle medier i takt med, at journalister og kommentatorer forstod, at der ikke blot var tale om teatertorden, men vaskeægte solidaritet og kampgejst blandt hundredtusinder ansatte.

Ytringsfrihed er igen i år hot
På en 2. plads kommer et klassisk emne for FTF’erne: Ytringsfrihed er igen i år et hot emne blandt FTF’s læsere. ”Ansattes ytringsfrihed: Her går grænsen” fik 2.908 læsere.

Mange af FTF’s medlemsgrupper oplever, at ytringsfriheden er under pres på arbejdspladsen, når kritik af arbejdsforhold rejses. Derfor kæmper FTF fortsat en hård kamp for bedre beskyttelse af vores medlemmers ytringsfrihed. Vi rejser sagen politisk, oplyser om regler og rettigheder på kurser, via sociale medier og via hjemmesidens tema om ytringsfrihed.
Arbejdsmiljø skal styrkes i det nye år
Arbejdsmiljø – ikke mindst det psykiske – fylder meget i FTF’s arbejde for bedre arbejdsforhold. Og både den femte og ottende mest læste nyhed handler om det emne:
Arbejdspres sender sygeplejersker til tælling havde 1.774 læsere.
 
Mens nyheden: ”Godt nyt: Nu kan chefer ikke længere forhindre ansatte i at tale frit med Arbejdstilsynet” fik 1.706 læsere til at klikke ind på ftf.dk her 

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her