Arbejdsmiljøprisen 2013 gives til en arbejdsplads, som har gjort en særlig indsats for arbejdsmiljøet. Hvor ledelse og medarbejdere har samarbejdet om indsatsen, der har ført til konkrete resultater og skabt vedvarende ændringer af arbejdsmiljøet. Er det din arbejdsplads?
Prisen er inddelt i fire kategorier: arbejdsulykker, psykisk arbejdsmiljø, muskelskeletpåvirkninger og arbejdsmiljø som strategisk element.
En af vinderene i 2012 var Lån og Spar Bank, som vandt i kategorien psykisk arbejdsmiljø. Arbejdspladsen har gjort en indsats for at tænke sundhed, arbejdsmiljø og trivsel sammen for at nå målsætningen om kunde- og medarbejdertilfredshed.
”Glade mennesker, skaber andre glade mennesker, og det skaber nye løsninger”, sagde direktør John Christiansen, da han fortalte om indsatsen ved FTF’s arrangement om ledelse på Folkemødet på Bornholm i juni.

Fristen for at indstille arbejdspladser til Arbejdsmiljøprisen 2013 er den 25. september. Prisen uddeles den 26. november på Axelborg i København, og du har mulighed for at komme med. Deltagelse er gratis.