A4 Medier hylder stjernerne på arbejdspladsen til en storstilet fest 1. november i Cirkusbygningen, hvor arrangørerne traditionen tro lover et imponerende show.

På hjemmesiden for “Årets TR 2023” kan du nu se alle nomineringer til:

  • årets tillidsrepræsentant,
  • årets arbejdsmiljørepræsentant,
  • årets organiser,
  • årets uddannelsesmentor,
  • årets samarbejde og årets initiativ for tryghed på jobbet.

Hyld din kollega

At blive anerkendt af sine kollegaer for arbejdet som tillidsrepræsentant har stor betydning. Det udtalte sidste års vindere af Årets TR og Årets AMR 2022, Helle Andreasen og Stig Rud Sandholm Lauritsen, til A4 Medier.

Det er os, der skal tage de svære samtaler og kampe på en arbejdsplads, så det giver lige lidt oprejsning at blive anerkendt for det arbejde, vi gør!

Helle Andreasen, Årets tr 2022

Helle Andreasen, der blev kåret som Årets TR 2022, har efter hyldesten oplevet en markant forskel både personligt og på arbejdspladsen:

“I den kommune, jeg arbejder i, har prisen givet mig respekt hos mine samarbejdspartnere: ledere, chefer, direktører og byrådspolitikere. 

Det er os, der skal tage de svære samtaler og kampe på en arbejdsplads, så det giver lige lidt oprejsning at blive anerkendt for det arbejde, vi gør,” siger Helle Andreasen til A4 Medier.

A4 medier skriver om de to kategorier:

Årets tillidsrepræsentant

Årets tillidsrepræsentant

Prisen uddeles til en tillidsrepræsentant, der har taget kampen for kollegerne. Det kan være, at vedkommende har fundet overskud til at drage omsorg for en kollega, der havde særlig brug for hjælp og støtte. Det kan også være, at din tillidsrepræsentant har været særlig skrap til forhandlinger. Eller også har du verdens bedste tillidsrepræsentant, der får hverdagen til at fungere mellem ledelse og kollegerne.

Kilde: A4 Medier

Årets arbejdsmiljørepræsentant

Årets arbejdsmiljørepræsentant

Prisen uddeles til en arbejdsmiljørepræsentant, som har forbedret arbejdsmiljøet. Det kan være, at vedkommende har søsat initiativer mod dårligt arbejdsmiljø. Det kan også være, at din arbejdsmiljørepræsentant altid har tjek på arbejdsmiljøet, så du og dine kolleger altid har det godt.

Kilde: A4 Medier