Kataloget over FTF’s kurser i 2017 er ude nu. Vi tilbyder viden, opkvalificering, inspiration og indsigt til fagligt aktive, tillidsvalgte, ledere og ansatte i fagbevægelsen.
I 2017 kan du bl.a. få opdateret din viden om medlemsorganisering på vores netværkskursus, der løber over fire dage. Her stiller vi skarpt på bl.a. sociale bevægelser og aktivt medborgerskab i relation til fremtidens medlemmer.

Til det har vi engageret en række spændende oplægsholdere og undervisere, som kan udfordre os i fagbevægelsen til at tænke nyt. I det kommende år kan du også lære at skrive skarpe debatindlæg eller få tjek på, hvordan du kan arbejde strategisk og effektivt med sociale medier.
Vi tilbyder selvfølgelig også nogle af de populære kurser fra sidste år, heriblandt ”Vend fagbevægelsen på hovedet”, ”Personalejura 1 + 2” og ”Fra stress til trivsel”.
Den efterspurgte talentuddannelse udbydes for 5. gang i foråret, og FTF’s uddannelseskonference vender stærkt tilbage med nye højaktuelle fagpolitiske emner.
Nærmere information følger senere.