Anne er ny radiograf: “Det gør mig glad at have mulighed for at hjælpe så mange”

”Vi har kort tid med patienten, hvor vi skal opbygge en relation, der gør, at patienten har tillid til os.

En professionsuddannelse giver dig færdigheder til fremtiden. Derfor går Anne også direkte ud i et fast arbejde på Sjællands Universitetshospital.
 

Nicklas er ny bygningssnedker: “Jeg har allerede fået arbejde hos en entreprenør i Århus”

Nicklas glæder sig til at bruge hænderne og hovedet i sit arbejde. Det gør ham glad “både at lave det, der er småt og præcist, og det, der er stort og groft.”
 
En erhvervsuddannelse giver færdigheder til fremtiden. Derfor har Nicklas også allerede fået arbejde hos en entreprenør i Aarhus.

Rune er ny bygningsmaler: “Jeg har allerede fået arbejde på min læreplads!”

“Jeg er glad for at fuldspartle; påføre og glatte ud. Det er enormt tilfredsstillende.”
 
En erhvervsuddannelse giver færdigheder til fremtiden. Derfor har Rune også allerede fået arbejde på sin læreplads. Og han glæder sig til at komme ud og gøre sine kunder tilfredse med solidt udført håndværk.
 

Ida er ny kontorfunktionær: “Som elev var jeg på niveau med alle de andre”

Ida var glad for ansvaret som kontorelev. “Som elev var jeg på niveau med alle de andre. Jeg kan styre processer, forberede og planlægge events/møder og får alting til at fungere.”

En erhvervsuddannelse giver færdigheder til fremtiden. Derfor har Ida allerede fået arbejde hos FH, hvor hun havde elevplads.
 

Simone er ny bygningsmaler: “Jeg elsker at komme ud til noget gammelt lort og rette op på det!”

Simone glæder sig til fortsat at blive dygtigere. “Man er ikke færdig med at lære, bare fordi man er færdigudlært.”
 
En erhvervsuddannelse giver færdigheder til fremtiden. Derfor har Simone også allerede fået arbejde på sin læreplads. Og der er nok at lave: “Jeg elsker at komme ud til noget gammelt lort og rette op på det. Det gør en forskel.”
 

Shangary er ny bioanalytiker: “Jeg glæder mig så meget til alle mine nye kolleger”

Shangary ser frem til fællesskabet på arbejdspladsen: ”Jeg glæder mig så meget til alle mine nye kolleger, og til selv at have studerende med når jeg er på arbejde”

En professionsuddannelse giver dig færdigheder til fremtiden. Derfor fik SHangary allerede for et år siden jobtilbud fra Aalborg Universitetshospital hvor hun nu skal arbejde.

Kaare er ny elektriker: “Min læreplads tilbød mig fast job!”

Han glæder sig at være i et fag “… hvor jeg skal bruge min hjerne, træffe de rigtige valg, og hvor jeg oplever stor selvstændighed og stort ansvar.”

En erhvervsuddannelse giver færdigheder til fremtiden. Derfor har Kaare allerede fået fast arbejde i den virksomhed, hvor han stod i lære.

Camilla er ny socialrådgiver: “Det jeg laver har betydning for andre!”

”Det gør mig glad at se, at det arbejde jeg laver, har betydning for andre. Det gør en forskel, at hjælpe familier og unge med at komme på ret kurs ingen. Nogle gange kan en forbyggede indsats være alt afgørende for den unge eller familiens vej til videre succes i livet”
 
Camilla har allerede fået et vikariat i et center for børn- og unge rådgivning.

Benjamin er ny pædagog: “Min indsats gør livet bedre for andre!”

”Som pædagog kan jeg skabe en relation med alle – børn såvel som unge og ældre. Jeg kan gøre en indsats, der gør deres liv bedre for andre. Det betyder noget for mig.”

En professionsuddannelse giver dig færdigheder til fremtiden.
 

Helene er ny industritekniker: “Fedt at være del af den grønne omstilling!”

“Jeg glæder mig til at tjene penge 🙂 Og så er det fedt, at man kan mærke, at man konkret er en del af den grønne omstilling. Jeg laver elektriske modstande til vindmøller og tog. Det er fedt.”
 
En erhvervsuddannelse giver færdigheder til fremtiden. Derfor har Helene allerede fået fast arbejde i den virksomhed, hvor hun stod i lære.

Line er ny lærer: “Jeg går direkte ud i fast arbejde!”

”Allermest glæder jeg mig til rigtigt at lære at være lærer. For selv om uddannelsen er slut, har jeg et langt liv foran mig til at blive den bedst mulige lærer for vores børn og unge.”

En professionsuddannelse giver dig færdigheder til fremtiden. Derfor går Line også direkte ud i et fast arbejde, hvor hun skal undervise børn og unge med psykiske udfordringer.