Vi skyder Folkemødet i gang torsdag d. 14. juni kl. 13.00 på Hovedscenen med et vaskeægte rekordforsøg:

Beskæftigelsesminister Ann Halsboe-Jørgensen, Morten Skov Christiansen, fungerende formand i FH samt Jacob Holbraad, adm. direktør i DA, vil prøve at slå rekorden i at indgå trepartaftaler på tid.

SE HELE PROGRAMMET: Mød FH på Folkemødet

3 markante kvinder der gjorde en forskel

Torsdag eftermiddag fortsætter historiker og forfatter Gry Jexen med at fortælle om 3 markante kvinder fra arbejderbevægelsens historie. Marie Christensen, Eva Gredal og Edith Olsen markerede sig som stærke og markante kvinder, der nåede helt ekstraordinære resultater:

Et digital og grønt Europa: Mød Margrethe Vestager

Herefter stilles der skarpt på den aktuelle situation i EU og et grønt Europa: Hvad skal EU-samarbejdet fokusere på for at håndtere de aktuelle kriser og sikre en fair grøn og digital omstilling, der også er til gavn for lønmodtagere?

Det spørgsmål vil bla. Margrete Vestager, næstformand i Europakommissionen, Claus Jensen, formand i Dansk Metal og Morten Skov, fungerende formand i Fagbevægelsens Hovedorganisation forsøge at svare på.

Godmorgen med Mette Frederiksen

Fredag og lørdag kan du opleve en perlerække af spændende arrangementer, der sætter lønmodtagernes vilkår på dagsordenen. Fra “Godmorgen med Mette Frederiksen”, “Skolemad som løftestand for lighed blandt børn” til “4-dages arbejdsuge – fra langhåret idé til realistisk mulighed” til “Flere faglærte, ja tak! Men hvordan?”

Vi ser frem til et spændene folkemøde og håber, at I vil kigge forbi Fagbevægelsens Plads og være med til at gøre årets debatter livlige og udbytterige.