Vi oplever det hver dag: Klimaet forandrer sig, og grøn omstilling er ikke længere til diskussion. Alle tillidsvalgte skal være klædt på til den omstillingsproces, som samfundet kommer til at gennemgå i de næste mange år.

Derfor tilbyder Konventum en kursusrække, der giver den tillidsvalgte grundlæggende viden og relevante redskaber til at sætte bæredygtighed på dagsordenen – både i samtalerne med kolleger men også i de relevante samarbejdsfora på arbejdspladsen.

Vi har sammensat tre forskellige kurser – og der er stadig ledige pladser på de to kurser, der er tilbage.

Samarbejdet om ESG dagsordenen

Samarbejdet om ESG dagsordenen

 • Kursus nr. 2 er et 3-dages kursus, der handler om ”Samarbejdet om ESG dagsordenen” – det vil sige, hvordan man kan bruge samarbejdsudvalgene til at sætte bæredygtighed på dagsordenen. Kurset afholdes på Sixtus Sinaturhotel i Middelfart den 4-6 september.
 • Susanne Stormer, der er partner og leder af ESG og Sustainability-ydelser i PwC giver os en grundig gennemgang af historien bag de tre små bogstaver: ESG. Hvad står det for, hvad er det virksomhederne, der skal rapporteres, hvorfor skal man det, hvem skal gøre det, hvornår skal det gøres?
 • Vi får besøg af Nicolai Hyllested, restaurantchef fra et af Sinatur hotellerne og Stefan Weirauch, bæredygtighedsansvarlig i Boligkontoret Fredericia, som begge vil fortælle om at arbejde med medejerskab i den grønne omstilling.
 • Endelig får vi også mulighed for at besøge kunstneren Jens Galschiøt, der med sine skulpturer har igangsat happenings ved utallige internationale møder og selv har bestræbt sig på at gøre sit værksted bæredygtigt.

  Læs mere om pris og tilmelding her
Vores bæredygtige arbejdsliv

Vores bæredygtige arbejdsliv

 • Kursus nr. 3 afholdes fra den 30. september til den 2. oktober og foregår også på Sixtus Sinaturhotel i Middelfart. Her er overskriften ”Vores bæredygtige arbejdsliv”.
 • Vi kommer til at arbejde med anbefalingerne fra forskerne i tænketanken Bæredygtigt Arbejdsliv.
 • Undervejs får vi besøg af Esther Kjeldal Michelsen, klimaaktivist, filosof og kunstner, der vil give os ungdommens perspektiv på bæredygtighed – og hjælpe med os med at tænke lidt længere og lidt større, end vi nok er vant til. 

  Læs mere om pris og tilmelding her

Sammen om grøn omstilling

Besøg FH hjemmeside