Pernille er kordegn og fuldstændig uforstående overfor ønsket om at fjerne store bededag.

Specielt, når det bliver gjort, uden at indgå i dialog og samarbejde med kirken.

”I en tid, hvor stress er en folkesygdom, hvor vi arbejder mere end nogensinde – og alt for meget – giver det slet ikke mening, at lige den ene dag om året, der er dedikeret til ro og refleksion, bliver fjernet”

Stat og kirke har haft en fin dialog og samarbejde i århundreder, og at gå ind og lave sådan et indgreb uden dialog og samarbejde er katastrofalt

Pernille, kordegn

Symbolikken er til at tage at føle på for Pernille, der fortsætter: “Vi skal afgive muligheden for at stoppe op og trække vejret og måske bede. Stat og kirke har haft en fin dialog og samarbejde i århundreder, og at gå ind og lave sådan et indgreb uden dialog og samarbejde er katastrofalt”.

Vi er mange, som bliver ramt direkte, hvis store bededag bliver fjernet.

Mød Pernille på arbejde herunder: