LO og FTF er gerne med til at diskutere fremtidens løsninger med regeringen efter valget, uanset farven. De to hovedorganisationer har allerede præsenteret 22 konkrete forslag til politiske løsninger med titlen ”Sammen skaber vi værdi”. Forslagene lægger vægt på udviklingen af velfærd, job til alle, en skarpere indsats mod social dumping samt et styrket indsats for et godt arbejdsmiljø.
”Vi vil naturligvis gerne være med til at diskutere løsninger på fremtidens udfordringer. Det var også et vigtigt budskab fra LO og FTF i udspillet ”Sammen skaber vi værdi””, siger Bente Sorgenfrey, formand i FTF.
”Vi lægger vægt på at 3-partsforhandlingerne fokuserer på løsninger der fortsat skaber fremgang i beskæftigelsen, en positiv udvikling i velfærden og skaber gode vilkår for den danske model.”, siger Harald Børsting, formand i LO.
”Nu må vi se, hvad valget giver af resultat, så vi mere konkret kan se, hvad de politiske rammer og forudsætninger for eventuelle trepartsforhandlinger bliver”, siger Lizette Risgård, næstformand i LO.

Se mere om ”Sammen skaber værdi” og de 22 forslag på .
Kontakt:
Anette Bindslev, pressekonsulent LO, tlf. 2338 4214
Flemming Andersen, kommunikationschef FTF, tlf. 4036 8804