I ”Guide til god ledelse” præsenterer Væksthus for Ledelse resultaterne af otte års arbejde. Publikationen samler værktøjer til de offentlig ledelse, som et overskueligt opslagsværk udviklet af de over 30 projekter og 300.000 bestilte publikationer, som Væksthus for Ledelse har været med til at udarbejde. Ifølge næstformand i væksthuset Bodil Otto kan lederne bruge guiden som inspiration i deres arbejde. 

”Guiden er et produkt af de mange gode publikationer, som Væksthus for Ledelse har udviklet, og formålet med den er at samle væksthusets viden og afsluttede projekter på en overskuelig måde. Fokus er ledernes daglige arbejde, og vi håber, at guiden fremover vil bidrage med inspiration og værktøjer i ledernes dagligdag,” siger Bodil Otto. 

I guiden kan lederne blandt andet læse om social kapital, talentudvikling af ledere, ledelse af ledere, hvad der kendetegner succesfulde ledelsesteams eller et effektivt samspil mellem politiker og direktion.