En ud af 10 FTF’ere har oplevet vold eller er blevet truet, mens de har været på arbejde, og der er ifølge FTF’s formand Bente Sorgenfrey ingen undskyldning for at ignorere problemerne med vold på arbejdet.
Vold er et arbejdsmiljøproblem, og det skal forebygges i fællesskab.
"Vold på jobbet er et kæmpe problem, som vi bliver nødt til at tage meget mere seriøst. Den nye rapport dokumenterer, at hver tiende på FTF-området oplever vold. Det har gigantiske omkostninger for den enkelte og alle os andre,” siger Bente Sorgenfrey. 
Heldigvis kan du som leder gøre meget for, at dine kolleger undgår konflikter, mener arbejdspsykolog Lise Keller. Hun har blandt andet været projektleder på flere nye udgivelser: "Kom volden i forkøbet", "Styr uden om trusler og vold" og "Forebyg konflikter og vold" (de kan alle downloades gratis på Find mere indenfor emnerne: