Skoletiden var ikke nem for Morten Skov Christiansen. I de første skoleår var han med sin mor i Kenya, og da han kom hjem til Danmark igen, havde han et stort efterslæb.

Det betød, at han altid havde en følelse af ikke at være god nok. Indtil han fik fritidsjob som flaskedreng i Kvickly i Valby, som blev et vendepunkt i hans liv.

Jeg kunne organisere, arbejde hurtigt og effektivt, oplære nye medarbejdere, jeg fik ros og oplevede at være en del af et socialt og kollegialt fællesskab. For første gang i rigtig mange år følte jeg mig ikke mindreværdig

mORTEN SKOV CHRISTIANSEN

”Jeg kunne organisere, arbejde hurtigt og effektivt, oplære nye medarbejdere, jeg fik ros og oplevede at være en del af et socialt og kollegialt fællesskab. For første gang i rigtig mange år følte jeg mig ikke mindreværdig,” siger han i et interview med Politiken.

Faktisk er han i tvivl om, om han nogensinde var nået så langt, som han er, hvis det ikke havde været for fritidsjobbet.

Læs hele interviewet med Morten Skov Christiansen her.