”Selv om vi i denne tid ikke kan mødes fysisk og fejre de vigtige mærkedage sammen, som vi plejer, så er kvindernes internationale kampdag den 8. stadig en vigtig dag at markere – ikke mindst i forhold til vores arbejdsliv”.

Det siger næstformand i Fagbevægelsens Hovedorganisation, Majbrit Berlau. Hun er blandt talerne ved fejringen af den 8. marts, som FH inviterer til på Facebook. Her vil deltagerne kunne høre oplæg fra forskelige fra talere, der på her sin måde er engageret i ligestilling på arbejdsmarkedet.

Dem kan du møde
Beskæftigelses- og ligestillingsminister Peter Hummelgaard vil fortælle om sine politiske mål for at gøre op med sexisme og uligestilling.

Majbrit Berlau, næstformand i FH, vil fortælle om, hvad vi som fællesskab, ønsker at forandre politisk, og hvilke tiltag vi er i gang med.

Pia Fris Laneth, foredragsholder og forfatter, vil give et historisk blik og fortælle om dem, der banede vejen i ligestillingskampen.

Caroline Holdflod, der repræsenterer Fagbevægelsens Ungdom, vil tale om vigtigheden af en solidarisk kamp på tværs af generationer. Der vil også være konkrete eksempler på indsatser, der virker i kampen mod sexisme.

Endelig vil stemmer ude fra arbejdspladserne fortælle om konkrete eksempler på indsatser, der virker i kampen mod sexisme.

Sådan deltager du

Kom og vær med – alle er velkomne
Tjek ind på FH’s 8. marts på facebookbegivenhed kl. 13.30-15.00

FH og DA ønsker god 1. marts: