”Alle os herinde – vi ved jo, at et godt arbejdsmiljø hænger sammen med et godt arbejdsliv. Og at et godt arbejdsliv hænger sammen med både et godt privatliv og et godt familieliv. Men også med vækst og velstand! Derfor skal vi minde virksomhederne om, at de bør være taknemmelige for jer arbejdsmiljørepræsentanter. For I gør både jeres kolleger og arbejdsgivere en enorm tjeneste. I er hverdagens eksperter – hverdagens helte!

Sådan sagde formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation, Lizette Risgaard, på stormødet for 1.700 arbejdsmiljørepræsentanter fra hele landet i går.

Hun takkede for den ekstra skalle, AMR’erne har givet den i år i forbindelse med  Arbejdsmiljørepræsentantåret 2019.

”Det har kunnet mærkes rundt om i landet. I har sparket ny energi i kampen for et bedre arbejdsmiljø. Jeg har besøgt flere af jer. Og I imponerer mig hver gang med jeres ildhu og engagement. Tak for det!”, sagde Lizette Risgaard.

I gør både jeres kolleger og arbejdsgivere en enorm tjeneste. I er hverdagens eksperter – hverdagens helte

Lizette Risgaard, formand for FH

På tide at politikerne vågner op

FH-formanden pointerede, at de fleste af os kommer til at bruge en ret stor del af vores liv på jobbet: over 70.000 timer!

”Derfor er det på tide, at politikerne vågner op. Vi kan ikke sidde overhørig, at mennesker bliver ødelagt på krop eller sjæl af at gå på arbejde. Hvis vi skal arbejde i flere år, skal vi også have det bedre på arbejde. Og det kommer jo altså ikke automatisk, at bare fordi vi lever længere – så får vi også tilsvarende gode år som ældre,” sagde Lizette Risgaard.