Husk det er det talte ord, der gælder!

Formand for FH, Lizette Risgaard

”Vi skal vælge. Skal vi have et samfund, hvor velfærden halter efter? Eller hvor den følger med? Skal færre pædagoger passe på flere børn? Skal færre sygeplejersker passe på flere syge? Skal SOSU-assistenter, lærere og portører løbe stærkere, få stress, sige op? Jeg mener, at velfærden skal følge med. Fagbevægelsen har derfor foreslået Folketinget at indgå en pagt. En velfærdspagt…”

Læs tale

Næstformand for FH, Bente Sorgenfrey

“Ulighed. Plattenslagere. Udnyttelse af mennesker kender ingen grænser. Derfor er der heller ikke nogen vej uden om EU. For et lille land som Danmark har store fordele af et indre marked. Men det indre marked – den fri bevægelighed – skal ikke bare være fri. Den skal være fair. Den fri bevægelighed må aldrig give løbepas for banditter i habitter…”

Læs tale

Næstformand for FH, Arne Grevsen:

“Det er IKKE nok at være arbejderparti på Facebook. Man må også være arbejderparti i Folketingssalen. Og sådan som den her regering har ført politik. Ja, så tror jeg mere på, at Uffe Elbæk bliver statsminister, end at Venstre bliver arbejderparti.”

Læs tale

Næstformand for FH, Majbrit Berlau:

“Det er uanstændigt, at vi har en politik der sender 64.500 børn ud i fattigdom. At regeringen systematisk har sænket ydelserne og indført kontanthjælpsloftet, betyder at vi i rige Danmark har børn der vokser op i fattigdom. Det er uacceptabelt. “

Læs tale

Næstformand for FH, Morten Skov Christiansen

“Vores bevægelse skal ikke kendes for det bidrag, vi historisk har leveret til Danmark – nej, vi skal kendes ved, at vi også i morgen former og forbedrer fremtidens Danmark”

Læs tale

Næstformand for FH, Nanna Højlund:

“Vi har en regering, der skærer 9 millioner kroner på uddannelse HVER DAG. 9 millioner kroner mindre til at dygtiggøre den kommende generation dagligt. Og så er der folk som siger, at der IKKE er forskel på blokkene…”

Læs tale

Næstformand for FH, Ejner K. Holst:

“Liberal Alliance praler af at have sænket skatten med 21,7 milliarder sammen med blå blok. Ja, de har faktisk købt 21 guldpokaler, som symbol på deres sejre. Jeg synes, at de mangler én nummer 22 – for Danmarks elendigste regering.”

Læs tale

1. Maj: 2019: Fagbevægelsens Hovedorganisation