Psykisk arbejdsmiljø er vigtigt for danskerne. Ca. 370.000 danskere føler sig stressede, Anmeldelserne af psykiske arbejdssygdomme er steget med hele 72 procent fra 2010 til 2012.

Med to forskellige kurser giver FTF dig som leder mulighed for at få nye kompetencer i forhold til at være med til at skabe og holde fast i et godt psykisk arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Der er stadig plads på to kurser for ledere om psykisk arbejdsmiljø: Dels et kursus, som bredt klæder dig på til at udvikle og fastholde et godt arbejdsmiljø – dels et kursus som giver dig kompetencer til at håndtere stress blandt medarbejderne. 

KURSUS / Psykisk arbejdsmiljø – få din egen værktøjskasse 
FTF’s kursus giver dig som leder værktøjerne til at udvikle og fastholde et godt arbejdsmiljø – også når skruen strammes i hverdagen. Samtidig sætter vi fokus på dit eget arbejdsmiljø som leder. Kurset giver dig en god uddannelse med rig mulighed for at prøve tingene af undervejs. Kurset strækker sig over 1½ dag og afholdes både i København og Aarhus. Underviserne i begge kursusgange er Jacob Lindeblad, partner og direktør i Lindeblad A/S og Karsten Glahn, konsulent i FTF. Kurset opfylder kravene til 1½ dags supplerende arbejdsmiljøuddannelse. Tilmeldingsfrist er 17. august til kurset i København, mens tilmeldingsfrist til Århus er 28. september. Kurserne har plads til max. 16 deltagere.
Hvor og hvornår:  Første kursus afholdes den 17. september kl. 9-16 og igen den 23. oktober kl. 9-13. Begge undervisningsgange afholdes hos FTF på Niels Hemmingsens Gade 12, København K.

KURSUS / Når stressen rammer – fokus på lederopgaven 
God ledelse på området er ikke en garanti mod stress, men det er hævet over enhver tvivl, at du som leder spiller en hovedrolle, når arbejdsbetinget stress skal identificeres, forebygges og håndteres.
Derfor indbyder FTF dig til kurset "Når stressen rammer – fokus på lederopgaven". Det giver dig værktøjerne til at håndtere stress blandt medarbejdere. Kurset er udviklet sammen med Danmarks førende stressforskere, dr.med. Bo Netterstrøm og læge Bettina Damsbo og Kalmia, Center mod stress. Undervisningen vil bl.a. bestå af gruppeopgaver, situationsspil og erfaringsudveksling. Derefter mulighed for individuel eller gruppebaseret coaching.
Kurset opfylder kravene til 1½ dags supplerende arbejdsmiljøuddannelse.
Hvor og hvornår: Kurset afholdes første gang i d. 31. august fra 9-16, derefter opfølgning d. 19. oktober fra 9-13. I forbindelse med kurset vil du få udleveret Bo Netterstrøms bøger.
Find mere indenfor emnerne: