Der er ikke noget at sige til, hvis du som leder mangler tid til at prioritere jeres arbejdsmiljø i hverdagen. Omstruktureringer, besparelser og sammenlægninger presser det psykiske arbejdsmiljø og er årsag til en række følgevirkninger som misforståelser, brok i krogene og mistillid.
FTF’s kursus giver dig som leder værktøjerne til at udvikle og fastholde et godt arbejdsmiljø – også når skruen strammes i hverdagen. Samtidig sætter vi fokus på dit eget arbejdsmiljø, som leder. Kurset giver dig en god uddannelse med rig mulighed for at prøve tingene af undervejs.
Kurset strækker sig over 1½ dag og afholdes både i København og Aarhus.
Hvor og hvornår:
Første kursus afholdes den 17. september kl. 9-16 og igen den 23. oktober kl. 9-13. Begge undervisningsgange afholdes hos FTF på Niels Hemmingsens Gade 12, København K.

Anden kursusgang afholdes den 26. oktober kl. 9-16 og igen den 30. november kl. 9-13 i Århus. 
Underviserne i begge kursusgange er Jacob Lindeblad, partner og direktør i Lindeblad A/S og Karsten Glahn, konsulent i FTF.

Kurset opfylder kravene til 1½ dags supplerende arbejdsmiljøuddannelse. Tilmeldingsfrist er 17. august til kurset i København, mens tilmeldingsfrist til Århus er 28. september. Kurserne har plads til max. 16 deltagere.