Stress er usundt og en stor belastning for både den stressramte, familien og arbejdspladsen. Indsatsen mod stress på arbejdspladsen er ledelsens ansvar. Men i mange tilfælde har den ikke fået de fornødne værktøjer til at tage hånd om problemet. Ifølge to undersøgelser lavet af FTF, har halvdelen af landets ledere ikke en uddannelse i stress og psykisk arbejdsmiljø, mens 68 % ikke føler sig rustet til opgaven.
God ledelse på området er ikke en garanti mod stress, men det er hævet over enhver tvivl, at du som leder spiller en hovedrolle, når arbejdsbetinget stress skal identificeres, forebygges og håndteres.

Derfor indbyder FTF dig til kurset "Når stressen rammer – fokus på lederopgaven". Det giver dig værktøjerne til at håndtere stress blandt medarbejdere.
Kurset er udviklet sammen med Danmarks førende stressforskere, dr.med. Bo Netterstrøm og læge Bettina Damsbo og Kalmia, center for stress. Kurset afholdes første gang i d. 31. august fra 9-16 og derefter opfølgning d. 19. oktober fra 9-13. I forbindelse med kurset vil du få udleveret Bo Netterstrøms bøger "Stress og arbejde" og "Kort og godt om stress".
Undervisningen vil bl.a. bestå af gruppeopgaver, situationsspil og erfaringsudveksling. Bagefter er der mulighed for individuel eller gruppebaseret coaching. Kurset opfylder kravene til 1½ dags supplerende arbejdsmiljøuddannelse.