Lederrollen er under forandring – men hvor bevæger den sig hen? Spørgsmålet er åbent for diskussion og alle er velkomne til at byde ind, når FTF 13. juni inviterer til debat i Folkets Hus i Allinge. Her vil et stærkt panel med repræsentanter fra fire faglige organisationer komme med deres perspektiver på den nye lederrolle, og hvad de faglige organisationer kan gøre for at klæde lederne bedst muligt på.

Hør formand for Dansk Sygeplejeråds lederforening, Irene Hesselberg, tale om, hvordan den professionelle leder adskiller sig fra den fagprofessionelle leder, og hvad de to kan lære af hinanden. Lad dig inspirere ad BUPL’s Sanne Lorenzens blik på den grænsekrydsende og brobyggende leder. Og lyt godt med, når næstformand i Finansforbundet, Solveig Ørteby, fortæller om retten, pligten og rummet til at lede.
Sidst men ikke mindst kan du høre formand for Skolelederne, Claus Hjortdals bud på, hvordan vi skal bære den nye lederrolle frem.

Ledelseskonsulent i FTF, Luisa Gorgone, ser som arrangementets ordstyrer frem til en livlig og spændende debat. En debat som er vigtig at tage netop nu.
”Rigtig mange ledere har i de seneste år oplevet, at opgaverne er vokset og at løsningerne blevet mere diffuse. Udviklingen rummer både udfordringer og store muligheder og er derfor en oplagt anledning til, at vi sammen reflekterer over og diskuterer den nye lederrolle – og hvor den er på vej hen”, siger hun.
Hun opfordrer derfor alle interesserede til at møde op og dele både viden og holdninger.