"Min chef er en stor sæk….". 21 synes godt om. Og Dennis skriver: "Ditto!".
Vi ser dem dagligt – statusopdateringer i alle afskygninger, nogle mere sobre end andre. Men hvor går grænsen for, hvad en medarbejder må skrive på Facebook? Og er der nogen begrænsninger, når arbejdsgiveren anvender informationer om medarbejderne fra de sociale medier? 
FTF udbyder nu nye kurser for organisationens tillidsrepræsentanter. I denne omgang kan medlemmerne lade sig friste af relevante temaer om de problemstillinger, som tillidsrepræsentanter i FTF støder på i dagligdagen. Og ifølge konsulent i FTF’s kursus-afdeling Dorte Limbjerg kan tillidsrepræsentanterne godt glæde sig.
"De undervisere, vi bruger, har en solid teoretisk baggrund samtidig med, at de ofte har praktisk erfaring med at være tillidsrepræsentanter. De inddrager deltagerne i øvelser og diskussioner, og herudover har tillidsrepræsentanterne rig mulighed for at netværke på tværs af forskellige fagområder. Alt i alt tilbyder FTF en række skræddersyede kurser, som tager udgangspunkt i det tillidsrepræsentanterne efterspørger," siger hun.