Ved en ekstraordinær kongres har Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) valgt Flemming H. Grønsund som ny næstformand i FH.

Flemming kvitterede bla. med ordene:

“Vi skal værne om, styrke og udvikle vores danske aftalemodel, både på det private og det offentlige arbejdsmarked. Den er grundstenen i udviklingen af vores velfærdssamfund, men er udfordret på forskellig vis, f.eks. i forhold til EU’s stigende indflydelse på det danske arbejdsmarked, og fortsatte:

Hvis dine eller dine kollegaers rettigheder bliver angrebet eller trådt under fode, skal du være sikker på, at din fagforening – og i sidste ende FH – står klar til at hjælpe dig og give den nødvendige støtte. Det gælder uanset din rolle og plads på det danske arbejdsmarked.

Fagforeningen, fællesskabet og i sidste ende FH har og skal have din ryg!

Flemming H. Grønsund, næstformand i fh

Det gælder for fagbevægelsens rygrad; de tillidsvalgte på arbejdspladserne. Det gælder for de deltids- eller løstansatte og andre prekære ansættelsesforhold, og det gælder de udenlandske kollegaer.

Fagforeningen, fællesskabet og i sidste ende FH har og skal have din ryg, sagde den nye næstformand i Fagbevægelsens Hovedorganisation”, sluttede Flemming Grønsund.

Download pressefotos af Flemming H. Grønsund
Følg Flemming H. Grønsund på Facebook

Faglig karriere

  • Uddannet væksthusgartner i 1988
  • Tillidsrepræsentant ved Københavns kommunes gartneri 1989 – 1996.
  • Faglig sekretær i Gartnernes Fagforening København fra 1. august 1996. til 31. december 2005.
  • Faglig sekretær i 3F BJMF fra 2006 og frem til 1. december 2015.
  • Forhandlingssekretær, 3F, Den Grønne Gruppe frem til 7. september 2023