Som studentermedhjælper i FH’s team Arbejdsret vil du få indblik i arbejds- og ansættelsesrettens mange aspekter.

Team Arbejdsret er en del af FH’s afdeling for Arbejdsliv, Arbejdsret & EU. Teamet består af 18 advokater, fem sekretærer, en advokatfuldmægtig, en fællesmødekoordinator og to studentermedhjælpere.

Søg jobbet senest 1. april

Skriv en ansøgning – der fortæller, hvem du er, hvad du kan, og hvorfor du gerne vil arbejde i FH.

Søg jobbet her

Om jobbet

Du vil skulle løse opgaver i forbindelse med FH’s arbejde inden for arbejds- og ansættelsesret. FH’s advokater fører hvert år et stort antal sager i Arbejdsretten og i faglig voldgift.

Som studentermedhjælper i team Arbejdsret kommer du til at hjælpe FH’s advokater med at forberede og gennemføre sagerne til gavn for FH’s medlemmer.

Du vil skulle udarbejde klageskrifter til Arbejdsretten, skrive juridiske notater og bistå med fx retskilde- og litteratursøgning.

Derudover kan vi tilbyde:

  • Et spændende, alsidigt og udfordrende studiejob med mulighed for faglig udvikling.
  • Gode kollegaer og et behageligt arbejdsklima i åbent kontor på Islands Brygge med udsigt over Københavns havn.
  • En arbejdsplads med et stærkt fællesskab, sammenhold og fælles værdier, og hvor der er et godt studentermiljø på tværs af afdelingerne.

Vi forventer

  • At du er i gang med jurauddannelsen og helst er færdig med 6. semester.
  • At du har særlig interesse for det arbejds- og ansættelsesretlige område.
  • At du kan arbejde selvstændigt og er klar på at lære nyt.
  • At du tror på fagbevægelsens grundlæggende værdier og er drevet af ønsket om at gøre en forskel for lønmodtagerne.

Hvis du vil høre mere om jobbet, kan du kontakte advokat Berit Lassen på tlf. nr. 3524 6103 eller e-mailadresse BLS@FHO.DK.

Løn- og ansættelsesvilkår

Din ugentlige arbejdstid vil være 15 timer, der tilrettelægges fleksibelt i forhold til under­visning og eksamen. Vi kan tilbyde gode løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Stillingen ønskes besat 1. juni 2024.

Ansøgningsfrist

Skriv en ansøgning – der fortæller, hvem du er, hvad du kan, og hvorfor du gerne vil arbejde i FH – og send den sammen med eksamensbeviser, personlige oplysninger og andre relevante oplysninger senest mandag den 1. april 2024 via siden her.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 15.

Vi betragter mangfoldighed som en styrke og lægger vægt på at have et arbejdsmiljø, der følger med tiden og bruger alles ressourcer optimalt og ordentligt. Vi arbejder for, at vores medarbejdersammensætning afspejler det samfund, vi er en del af, og alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge jobbet. 

OM FH

OM FH

Fagbevægelsens Hovedorganisation er talerør for 65 faglige organisationer, der repræsenterer 1,3 mio. lønmod­tagere og er dermed Danmarks største og stærkeste tværfaglige fællesskab. Vi kæmper for job og uddannelse til alle, for et sikkert og sundt arbejdsmiljø og for et trygt, demokratisk og soli­darisk samfund.

Vi har en spændende og alsidig arbejdsplads med varierende og dynamiske arbejdsopgaver, der handler om at forbedre vilkårene for arbejdstagere i Danmark og internationalt. Vi lægger vægt på at have et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø med meningsfulde opgaver, gode kolleger og en balance mellem opgaver, ressourcer og kompetencer, så den enkelte udvikler sig og trives på vores fælles arbejdsplads.

Vi arbejder i lyse moderne lokaler på Islands Brygge i København – lige ud til vandet, hvor Bryggebroen rammer Islands Brygge.