Hvad kan man gøre for at fejre World Mental Health Day?
Som virksomhed kan man deltage på flere måder. Man kan afgive et såkaldt ’pledge’ eller ’løfte’ om at ville arbejde for mentalt sunde arbejdspladser.
Konkret kan virksomheden indsende sit navn og logo, som WFMH herefter viser frem på deres hjemmeside. Virksomheden kan samtidig printe deres ’løfte’ ud og hænge det op på virksomheden.  
Desuden kan virksomhederne downloade bannere, der viser, at man bakker op om ’World Mental Health Day’. Bannere som kan deles på sociale medier og lægges på virksomhedens hjemmeside.  
Hvorfor have fokus på arbejdspladsen?
Ifølge OECD har en ud af fem personer i den arbejdsdygtige alder mentale helbredsproblemer, som angst, stress og depression. Og undersøgelser i Danmark viser, at man på mange arbejdspladser er i tvivl om, hvordan man håndterer det. 
Hvad gøres der i Danmark?
Mentale helbredsproblemer kan skyldes forhold både på og udenfor arbejdspladsen. Forskning viser, at en række forhold i det psykosociale arbejdsmiljø kan påvirke den mentale sundhed – også positivt. Derfor er arbejdspladsen en vigtig arena for at skabe mental sundhed.   På den baggrund har en lang række organisationer på tværs af beskæftigelses- og sundhedsområdet skabt partnerskabet ’Sammen om mental sundhed’, der har som mål at fremme mental sundhed på arbejdspladsen og mindske mentale helbredsproblemer.  
’Sammen om mental sundhed’
Partnerskabet har opbygget en hjemmeside med en række gode råd og 400 værktøjer, som virksomhederne kan bruge til at håndtere mentale helbredsproblemer og fremme mental sundhed.
Her kan man bl.a. se, hvordan man hjælper en medarbejder eller kollega, der er ved at gå ned med flaget.  
Besøg www.mentalsundhed.dk og se en lille film om, hvordan man støtter en kollega, der har det svært.