Kataloget over FTF’s kurser i 2018 er ude nu, og vi har bl.a. disse aktuelle kurser for arbejdsmiljørepræsentanter på programmet det kommende år:
Et af de helt nye 2018-kurser, som afholdes i samarbejde med TeamArbejdsliv, har fokus på, hvordan man skal skabe en APV-indsats, der rykker. Over to dage går vi på kurset i dybden med, hvordan I på arbejdspladsen bedst gennemfører en APV-kortlægning, udarbejder indsatser og handleplaner, sikrer en effektiv implementering af de løsninger, I kommer frem til, og løbende holder liv i APV-arbejdet.

Derudover gentager vi det populære kursus ”Fra stress til trivsel”, hvor du kan blive opdateret på den seneste viden inden for stress og psykisk arbejdsmiljø sammen med en af Danmarks førende stressforskere, Malene Friis Andersen.
Find mere indenfor emnerne: