? Folkemødet er en forrygende mulighed for at gå i dialog med både vores medlemmer og alle andre, der interesserer sig for danskernes arbejdsliv. Vi glæder os til at diskutere de udfordringer, som medarbejderne slås med hver dag ? og til at høre gode bud på løsninger, siger Lizette Risgaard.

LO og FT har tilsammen 32 arrangementer i Folkets Hus, der ligger midt på torvet i Allinge. De handler bl.a. om det stigende antal løst ansatte, arbejdsmiljø, uddannelse og de store visioner for Danmarks fremtid.

Fire highlights i Folkets Hus

Fredag kl. 9.00-10.00: Morgenmad med undervisningsminister Ellen Thrane Nørby, der svarer på spørgsmål om bl.a. manglen på praktikpladser.

Fredag kl. 13.00-14.00: Professor i økonomi Guy Standing fortæller om udfordringerne ved faglig organisering i takt med, at flere og flere både kort- og langtuddannede bliver ansat på korte kontrakter.  LO-næstformand Morten Skov og formand for skuespillerne, Katja Holm sætter oplægget ind i en dansk sammenhæng.

Lørdag kl. 9.00-10.00: Morgenmad med beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen, der svarer på spørgsmål om trepartforhandlinger, dagpenge, uddannelse m.m.

Lørdag kl. 14.30-15.30: Hvordan får vi glæde af de digitale platforme uden skattesnyd og social dumping? Erhvervsminister Troels Lund Poulsen, LO-næstformand Nanna Højlund, m.fl.

Alle er velkomne i Folkets Hus.

Kontakt: Pressekonsulent Anette Bindslev, tlf. 23 38 42 14.