Omstruktureringer, besparelser og sammenlægninger presser det psykiske arbejdsmiljø. Og hvis din leder ikke har de rette værktøjer til at takle presset, kan det hurtigt resultere i følgevirkninger som misforståelser og mistillid.
FTF’s nye kursus kan hjælpe din leder med at fastholde et godt arbejdsmiljø – også når skruen strammes i hverdagen. Kurset giver din leder proces- og dialogværktøjer, et overblik over fælder og faldgruber og inspiration til, hvordan værktøjerne implementeres i praksis. Herudover bliver der mulighed for coaching og et opfølgende netværksforløb.
Kurset strækker sig over 1½ dag og afholdes både i København og Aarhus.
Hvor og hvornår:
Første kursus afholdes den 17. september kl. 9-16 og igen den 23. oktober kl. 9-13. Begge undervisningsgange afholdes hos FTF på Niels Hemmingsens Gade 12, København K.

Det andet kursus afholdes den 26. oktober kl. 9-16 og igen den 30. november kl. 9-13 i Århus. 
Underviserne i begge kursusgange er Jacob Lindeblad, partner og direktør i Lindeblad A/S og Karsten Glahn, konsulent i FTF.

Kurset opfylder kravene til 1½ dags supplerende arbejdsmiljøuddannelse. Tilmeldingsfrist er 17. august til kurset i København, mens tilmeldingsfrist til Århus er 28. september. Kurserne har plads til max. 16 deltagere.