Har din arbejdsplads gjort noget særligt for at nedbringe, kortlægge eller håndtere stress? Kan I dokumentere resultaterne? Og har medarbejderne være inddraget i projektet? I så fald har I nu mulighed for at få både national og international anerkendelse.

Det Europæiske Arbejdsmiljøagentur uddeler i år både nationale og internationale priser til arbejdspladser, der har gjort en særlig indsats for at nedbringe arbejdsrelateret stress og andre psykiske risikofaktorer. Ansøgninger skal bl.a. dokumentere, at både ledere, mellemledere og medarbejdere har været involveret i projektet, at der er udviklet praktiske værktøjer til vurdering og håndtering af stress, at resultaterne er holdbare og at tiltagene kan overføres til andre arbejdspladser. 
Find konkrete værktøjer til et bedre psykisk arbejdsmiljø
Prisuddelingen er en del af en større kampagne, der skal skabe opmærksomhed om arbejdsrelateret stress, og hvordan man forebygger det. Udover prisuddelingen består kampagnen af en hjemmeside, hvor du bl.a. kan finde en række guides og værktøjer til at forbedre det psykiske arbejdsmiljø. Alt sammen på dansk. Her kan du også holde dig opdateret om spændende arrangementer og aktiviteter – særligt i uge 43 under den europæiske arbejdsmiljøuge.
Send din ansøgning til Leo Matthiasen fra Arbejdstilsynet på Find mere indenfor emnerne: