25.000 arbejdsmiljørepræsentanter i Fagbevægelsens Hovedorganisation skal være med til at arbejde for det gode arbejdsmiljø ude på arbejdspladserne.

Hvordan kan vi sikre et bedre arbejdsmiljø på arbejdspladsen gennem arbejdsmiljørepræsentanten?

Sådan lyder det helt overordnede spørgsmål, når Fagbevægelsens Hovedorganisation næste år skyder kampagnen ArbejdsMiljøRepræsentantåret 2019 (AMR 19) i gang. 

Fagbevægelsens Hovedorganisation tæller 25.000 arbejdsmiljørepræsentanter. De er medarbejdernes repræsentant for det gode arbejdsmiljø på arbejdspladserne, som er der hvor arbejdsmiljøet leves, opleves og skabes.

Her på siden kan du læse mere om kampagnen, og hvilke aktiviteter og tilbud der vil være i løbet af året.

AMR19
Til kamp for hverdagens helte
25.000 arbejdsmiljørepræsentanter i Fagbevægelsens Hovedorganisation skal være med til at arbejde for det gode arbejdsmiljø ude på arbejdspladserne

Jeg bruger halvdelen af min arbejdstid på arbejdsmiljø og besøger i snit en arbejdsplads hver anden uge. Når jeg bliver tilkaldt, skyldes det typisk, at en konflikt er gået så meget i hårdknude, at medlemmerne har brug for at tale med sådan en som mig.

Udfordringen er, at vi står med et område, som kollegerne finder enormt vigtigt, men som underprioriteres politisk.

Det er især stress, der skaber problemer på arbejdspladserne. Folk er meget pressede. Medarbejderne løber stærkt og har ikke den nødvendige tid til arbejdet – og lederne agerer i frustration over, at de ikke har flere midler at gøre godt med.

Udfordringen er, at vi står med et område, som kollegerne finder enormt vigtigt, men som underprioriteres politisk.