Nedenfor finder du årshjulet for AMR 2019, som viser de centrale signaturaktiviteter. Forhåbentlig kan hjulet give dig et overblik over AMR 2019 samt inspiration til egne AMR-aktiviteter i løbet af året

Januar – Opstartskonference (8/1)

Den 8. januar 2019 blev AMR 2019 skudt i gang, da 1500 arbejdsmiljørepræsentanter og flere hundrede valgte og ansatte i fagbevægelsen mødtes for at diskutere initiativer for fremtidens lokale arbejdsmiljøarbejde. Du kan finde materiale fra konferencen her.

April – International arbejdsmiljødag (28/4)

Den 28. april er international arbejdsmiljødag, hvor der på tværs af landegrænser sættes særligt fokus på arbejdsmiljøet. I år er et særligt år, da den internationale arbejdsorganisation (ILO) kan fejre 100 års hårdt arbejde med at skabe godt arbejdsmiljø på et globalt plan. I den forbindelse markerer 28. april startskuddet på en række verdensomspændende aktiviteter og begivenheder, som ILO vil afholde gennem resten af 2019 under sloganet “Et sikkert og sundt arbejde i fremtiden”. Du kan læse mere om den internationale kampagne her.

Juni – AMR 2019 på folkemøde

Folkemødet på Bornholm er stedet, hvor årets vigtige emner og fremtidens tendenser bliver bragt op og diskuteret på tværs. Så selvfølgelig er AMR 2019 også på folkemødet. Kom og mød seje arbejdsmiljørepræsentanter og diskuter fremtidens arbejdsmiljø. Det nærmere program er stadig under udvikling, men vil på sigt kunne findes her.

December – AMR 2019 stormøde (12/12)

Den 12. december afholdes AMR-stormøde i Odense for flere tusinde arbejdsmiljørepræsentanter. Her skal der i fællesskab gøres status på alt det gode lokale arbejdsmiljøarbejde, der er gjort i hele landet gennem AMR 2019, og der skal lægges retning for det fremtidige arbejde. Følg med her på hjemmesiden, hvor der løbende vil komme mere information.