Birgit Nørgaard kommer fra en stilling, som direktør for Scandic Eremitage – en stilling hun har varetaget siden 1. oktober 2001.

I forbindelse med ansættelsen af Birgit Nørgaard udtaler bestyrelsesformand Lizette Risgaard, FH:

”I Birgit Nørgaard har bestyrelsen fundet en stærk kandidat til at udvikle og styrke de mange aktiviteter vi driver fra den smukke LO-skole. Det er aktiviteter der rummer alt fra uddannelse, kursus og konferencer til selskaber, golfophold og hotelvirksomhed”

Vi har et stort potentiale og nogle unikke konkurrencefordele, som skal videreudvikles i de kommende år. Jeg og den øvrige bestyrelse glæder os til samarbejdet med Birgit Nørgaard, som vi byder hjertelig velkommen til en stor og vigtig opgave”

Lizette Risgaard

”Jeg glæder mig meget til at tage hul på opgaven sammen med de mange dygtige og engagerede medarbejdere på Konventum.

Om Birgit Nørgaard

Birgit Nørgaard startede sin karriere hos Scandic Hotellerne i oktober 1992, hvor hun blev en del af Scandic’s nye nordiske salgsafdeling.

Den 1. januar 1999 tiltrådte hun stillingen, som direktør på Scandic Aalborg og var der frem til sin start i Lyngby i 2001.

LO-skolen har en lang og stolt tradition, som vi skal bygge videre på, men vi skal også udvikle og modernisere vores tilbud og koncepter, så vi kan levere et knivskarpt tilbud inden for alle de aktiviteter vi rummer.

Mit mål er en kommerciel og sund drift til gavn for både gæster, medarbejdere og vores bagland”, udtaler Birgit Nørgaard, som altså tiltræder stilling som adm. direktør for Konventum den 1. november.

Om Konventum/LO-skolen
Konventum og bygningskomplekset LO-skolen beliggende ud til Øresund kun to kilometer fra Helsingør centrum, ejes af Fonden LO-skolen som i mere end 50 år med stor succes har udbudt og fortsat udbyder en bred vifte af uddannelser, undervisning og kurser til fagbevægelsens medlemmer foruden at være konferencecenter og hotel.

Pressekontakt for Lizette Risgaard:
Anette Bindslev, tlf.: 35 24 60 95

Pressekontakt:
Birgit Nørgaard, tlf.: 23 68 04 98

Vi glæder os til at se dig på Konventum

På Konventum kan du dygtiggøre dig og tage din efteruddannelse inden for en lang række aktuelle emner, bl.a. ledelse, bestyrelsesarbejde, arbejdsmiljø, tillidshverv, formidling og personlig udvikling.

Konventums tilgang til læring betyder, at du får styrket din personlige gennemslagskraft med det samme.

Se tilbud om Kurser og Uddannelse
Se tilbud om Møder og Konferencer