Vi er den stærkeste sociale bevægelse i Danmark! Lad os bruge den kraft, vi har, til at forsvare vores fælles velfærd, lød det klare opråb fra Ole V. Christiansen fra Århus for Velfærd, der med succes har samlet FTF- og LO-fagforeninger til stormøder og aktiviteter i Århus. 
"»Århus for Velfærd« har skabt et stærkt samarbejde mellem FTF og LO lokalt. Vi har nedbrudt fordomme mellem faggrupper, og vi står nu styrket overfor politikerne, når vi sammen sender et klart signal om, at politikerne skal investere i offentlig velfærd og godt arbejdsmiljø for os alle", forklarede Ole. V. Christiansen, der også er lokalformand for LO Århus, til de godt 3.500 tillidsfolk fra hele landet, der onsdag var samlet i Odense på tværs af offentligt og privat sektor i en fælles kamp for at forsvare den velfærd, der er under angreb fra politikere, der ønsker at skære i den offentlige service.

Vi ligger vandret for velfærd
En gruppe ansatte fra hjemmeplejen i det jyske tog under stormødet initiativ til en happening blandt de 3.500 fagligt aktive, der i grupper løftede en kollega op, der herefter lå vandret i luften.
"Vi ligger vandret for at sikre velfærd til borgerne. Vi knokler, men kan ikke blive ved i det tempo", forklarede en fællestillidsrepræsentant. Se video fra happening her:

”Vi har aldrig været rigere og har aldrig presset de svageste så meget. Øvelsen er simpel – skal vi prioritere skattelettelser frem for velfærd? Så vi siger til dig Lars Løkke Rasmussen: Tryghed kommer ikke af sig selv. Det kræver en stærk velfærd”, sagde BUPL-formand Elisa Bergmann, da hun fra talerstolen i Odense Congrescenter lukkede stormødet.
Over 62.000 mennesker har allerede skrevet under på www.danmarkforvelfærd.dk og vist, at de støtter investeringer i velfærd frem for milliardstore skattelettelser og billigere biler. Og den 7. november vil aktiviteterne brede sig ud i alle landets kommuner til den store ”Velfærdens dag”, hvor hundredevis af tillidsfolk deltager over hele Danmark.