FTF tilbyder inspiration, viden og opkvalificering til fagligt aktive, tillidsvalgte, ledere og ansatte i fagbevægelsen. I 2017 har vi bl.a. disse aktuelle kurser for valgte og ansatte i organisationerne på programmet:

I det nye år har du mulighed for at følge et netværkskursus og få opdateret din viden om medlemsorganisering og –involvering. Kurset løber over fire separate dage og byder blandt andet på temaerne sociale bevægelser og aktivt medborgerskab i relation til organiseringen af fremtidens medlemmer.
I starten af året er der også mulighed for at blive skarpere på den strategiske brug af sociale medier sammen med Astrid Haug, der er digital kommunikationsrådgiver og SOME-specialist. På kurset får du bl.a. viden om, medier der boomer, nye funktioner, hvordan du bruger annoncekronerne bedst, og hvordan du skaber større engagement.
Senere på året starter vi et nyt hold på FTF’s Forhandleruddannelse, hvor du bliver forsynet med de vigtigste praktiske færdigheder i forhandling, så du kan opnå de bedst mulige resultater – også i mere komplicerede forhandlingsforløb.
KURSUS: Sociale medier – fra strategi til handling
KURSUS: