Denne gang er det borgmesteren og syv medarbejdere i Jammerbugt Kommune, som har fået rettens ord for, at Det Sorte Register har fremsat og udbredt injurierende sigtelser og bagvaskelse mod dem.
Hjemmesiden Det Sorte Register er kendt som en offentlig gabestok, hvor ejeren anklager navngivne offentligt ansatte for svigt og andre grove beskyldninger.
For ca. et år siden dømte retten i Holbæk manden bag registreret for bagvaskelse, og nu har retten i Kolding dømt manden for det samme. Han er dømt til at fjerne de injurierende tekster fra hjemmesiden, betale dagbøder, erstatning til de krænkede på i alt 700.000 kr., sagens omkostninger og for offentliggørelse af dommen.
Dom har ikke ændret noget 
Men siden dommen i Holbæk er der ikke sket noget. Han har ikke efterlevet dommen, og de krænkede har ikke fået sin erstatning. FTF frygter, at han heller ikke denne gang efterlever dommen.
”Det er fuldstændig uacceptabelt, og de offentligt ansatte står magtesløse. Ingen medarbejdere – hverken offentligt eller privat ansatte – skal chikaneres eller udsættes for trusler og risikere at figurere på en eventuel dødsliste, fordi de passer deres arbejde. Der er tale om ualmindelig grov netchikane fra Det Sorte Register, og det skal naturligvis bringes til ophør straks”, siger formand for FTF, Bente Sorgenfrey.
Hun mener, der er brug for bedre muligheder for at stoppe og retsforfølge personer, der for eksempel via internettet og sociale medier ulovligt og groft chikanerer mennesker i kraft af deres arbejde. Derfor har FTF allerede inden sagen fra Jammerbugt Kommune rettet henvendelse til justitsminister Mette Frederiksen og opfordret hende til at få indkaldt den arbejdsgruppe vedrørende chikane af offentligt ansatte på sociale medier m.v., som tidligere justitsminister Morten Bødskov foreslog, men som aldrig blev iværksat.