Urafstemningen blandt medlemmer af Finansforbundet er afsluttet, og 73,5 procent af de stemmeberettigede deltog i afstemningen, hvor 94,7 procent stemte ja, og 4,7 procent stemte nej. De resterende stemmer var blanke eller ugyldige.
“Vi er glade for, at vores medlemmer har sagt ja til den nye overenskomst. Forhandlingerne med FA var langvarige og højspændte, men der kom på mange områder et fornuftigt resultat på bordet til sidst, og det har medlemmerne også taget til sig. Når tingene ender i forligsinstitutionen, kan man naturligvis ikke få alting, som man gerne vil have det. Vi ville gerne have haft en to-årig periode – det fik vi ikke, men vi kan til gengæld gå ind i de kommende tre år med bl.a. en meget interessant kompetencepulje på 60 mio. kr. og en fastholdelse af afbødeforanstaltningerne, og det tror jeg også, at medlemmerne har kunnet se værdien af”, siger Kent Petersen, formand for Finansforbundet, i en pressemeddelelse.