Du ved det måske ikke, men én eller flere af dine medarbejdere kæmper med eller har sandsynligvis kæmpet med psykiske lidelser som depression, angst eller stress. I løbet af et enkelt år har hele 20 procent af befolkningen symptomer på en eller flere psykiske sygdomme – eksempelvis lider mindst 200.000 i dette øjeblik af depression. Det går naturligvis ud over arbejdsindsatsen og øger sygefraværet.
Fordomsfri arbejdskultur
På FTF’s nye kursus får du som leder redskaber til, hvordan du sammen med medarbejderne skaber en åben og fordomsfri arbejdskultur, hvor psykisk sygdom ikke stigmatiseres.  Du lærer også at opfange faresignalerne, og hvordan du fastholder psykisk sårbare medarbejdere på arbejdspladsen.

Kurset finder sted den 27. februar i FTF’s lokaler i indre København.Via linket nedenfor finder du rapporten Mentale Helbredsproblemer og Sygefravær, hvor du bl.a. kan læse om de mest almindelige psykiske lidelser, og hvordan de behandles. Den ene af rapportens to forfattere, Majken Blom Søefeldt, underviser på kurset.