Gælder der særlige regler for, hvad en medarbejder må skrive om sin arbejdsplads på de sociale medier? Kan en statusopdatering på Facebook sammenlignes med et debatindlæg i en avis, eller svarer det nærmere til en samtale under et privat middagsselskab? Og er det en god idé at være Facebook-ven med chefen, eller bør I begrænse de sociale relationer i cyberspace til LinkedIn?
Det og meget mere kan du få svar på, når FTF blænder op for kurset: Sociale medier i ansættelsesretten. Kurset retter sig særligt mod tillidsrepræsentanter, konsulenter og sagsbehandlere i de faglige organisationer men alle, der ønsker et overblik over de sociale mediers betydning i ansættelsesforholdet, kan deltage.
Kurset løber af stablen den 30. januar kl. 10-15 hos FTF og koster 2.400 kroner for medlemmer. Du kan tilmelde dig på linket herunder, hvor du også kan læse mere om kurset.

Hvis du er særligt interesseret i, hvordan du bruger det sociale medie Twitter til at flytte holdninger, interagere med journalister, politikere og medlemmer, kan du på nedenstående link tilmelde dig kurset: Professionel Twitter. God fornøjelse.