Vil du være med til at forme fagbevægelsens fremtid? Har du en leder i maven, der brænder for at udvikle det faglige fællesskab på din arbejdsplads eller i din organisation? Og vil du være med til at præge både den lokale og den nationale debat? Så er FTF’s nye talentuddannelse noget for dig.
I foråret uddanner FTF det første hold af faglige talenter. Filosofien bag uddannelsesforløbet er learning by doing, så du vil som deltager få rig lejlighed til at bruge dine nye redskaber og metoder i praksis – eksempelvis ved at planlægge og holde større arrangementer på Folkemødet på Bornholm i juni.
Undervejs vil holdet få besøg af flere oplægsholdere og gæsteundervisere, bl.a. af tænketanken CEPOS, analysechef i CEVEA Jens Jonatan Steen og presse- og kommunikationschef i SF, Sune Prahl Knudsen. Og der vil også være gode muligheder for at netværke med de andre deltagere på holdet.
Uddannelsen er bygget op omkring fem moduler over syv måneder. Hvert modul indebærer et kursus, der strækker sig over to til fire dage. Du kan lære meget mere om talentuddannelsen herunder, hvor du også kan læse om, hvordan du sikrer dig en af de 25 pladser.