Tre duge skal inspirere til samtale. Man lægger dem på bordet, læser og skriver på dem, mens man inspirerer hinanden og deler erfaringer.  Det er kort fortalt, hvad Er du OK-indsatsens dialogduge går ud på. De er et redskab, som skal hjælpe tillidsrepræsentanter til at inspirere hinanden til at tale med kollegerne om overenskomster og faglige fællesskaber. Videoen her er en inspirationsvideo til de, der skal facilitere dugene. Og som tillidsrepræsentant kan du få et indtryk af, hvad du kan forvente, hvis du selv vil være med til et TR-topmøde, hvor dugene kommer i brug.

FTF-regionerne inviterer tillidsrepræsentanter til TR-topmøder, hvor tillidsrepræsentanter på tværs af fag og arbejdspladser, kan hente og dele inspiration med hinanden. Se hvornår, der er TR-topmøde i din region her:

I FTF’s medlemsorganisationer er der også mulighed for at bruge Er du OK-dialogdugene til arrangementer for tillidsrepræsentanter. Kontakt konsulent i FTF’s kursusafdeling, Dorte Limbjerg eller din FTF region for at høre mere om dugene, og hvordan du som tillidsrepræsentant kan få mulighed for selv at prøve dem.