Du kender det godt. Du har læst en bog, som gav et sug i maven, når øjnene gled ned over siden, og som stadig får tankerne til at poppe, efter at sidste blad er vendt.
Netop den følelse har 10 ledere, som de næste tre måneder vil fortælle om, hvilke bøger der har været med til at forme dem og deres arbejde.
Serien bliver lanceret på FTFs forum for leder-info, og den første artikel er klar. Her fortæller filialdirektør i Nordea, Jesper Rønne om, hvordan en bog om eliteidrætsudøvere og en fabel om ost har styrket hans ledelse.

FTF har fx også talt med ledende bioanalytiker Anne-Mette Kjøge, der er inspireret af Søren Kierkegaard. Og uddannelsesleder Helle Brok, der har fundet ny vigtig lederviden i bogen Anny Haldrups "Mød livet fra kernen", der åbner op for en mere spirituel ledelsesstil. 
Følg med i de kommende tre måneder, og læs den første anbefaling her.