Hvis du vil have det bedst mulige ud af dine medarbejderes kompetencer,  så gælder det om at skabe de bedst mulige rammer for hver enkelt.  Sådan lyder rådet fra Alfred Josefsen, tidligere administrerende direktør i Irma og nu ledelsesrådgiver.

Den 3. oktober besøger Alfred Josefsen FTF for at inspirere ledere til at frisætte potentialet i hver enkelt og lede med passion, tillid og tryghed. Det gælder om at skabe de bedst mulige rammer, siger han i videoen ovenfor, og på workshoppen sætter han flere ord på, hvordan man skaber de rammer og det mest innovative miljø.

I sin bog ”Min passion for ledelse” stiller Alfred Josefsen lederne den opgave at overveje, i hvilke tilfælde man kan springe over hvor gærdet er lavest , og hvornår man skal springe over, hvor det er højest. I et kort videoklip på facebook kommer han selv med sit bud på den opgave. Her kan du også uforpligtende melde dig til FTF’s lederuge-event, hvor du kan møde andre ledere, debattere, få faglige input og stille spørgsmål om lederugen.