Den 22. august kan du blive klogere på de nyeste idéer inden for offentlig innovation og bringe dine egne erfaringer i spil, når forfatterne til bogen ”Vi er på vej – offentlig innovation” møder redaktørerne af ”Samarbejdsdrevet innovation i den offentlige sektor” i en hårdtslående og iderig debat om produktivitet i den offentlige sektor.
I det ene ringhjørne står forfatterne Annemette Digmann, Jens Peter Jensen og Kirsten Engholm fra MidtLab, Region Midtjyllands enhed for innovation. I det andet hjørne er redaktørerne Eva Sørensen og Jacob Torfing fra RUC og CLIPS-projektet, der er blevet til sammen med FTF, og som arbejder for at fremme samarbejdsdrevet innovation i den offentlige sektor.
De to hold er bevæbnede med fem centrale perspektiver på mellemledernes og topledelsens rolle og arbejdet med offentlig innovation. Du er med til at udvælge to perspektiver fra hvert hold, der herefter bliver uddybet og gjort konkrete ved fælles debat og input fra vidner og eksperter. Anne-Mette Scheibel, KLK og leder stævnet er sammen med publikum med til at afgøre, hvilke perspektiver og ideer der rammer plet, og hvilke der er ved siden af.
Så har du lyst til at blive klogere på, hvordan du kan fremme innovationen i den offentlige sektor og lede dine ansatte gennem den offentlige sektors fremtidige udfordringer, skal du tilmelde dig bogdysten senest den 15. august 2012. Du kan tilmelde dig arrangementet her: