Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) har ansat Mads Reinholdt som direktør pr. 1. januar 2024. Mads Reinholdt kommer fra en stilling som direktør hos Forbrugerrådet Tænk og har tidligere været sekretariatschef for Socialpædagogerne.

Samtidig tiltræder FH’s chefjurist, Peter Nisbeth, som siden maj måned har varetaget funktionen som konstitueret direktør, en nyoprettet stilling som vicedirektør.

Jeg glæder mig utrolig meget til at bidrage til at FH – sammen med stærke medlemsorganisationer – kan skabe resultater for lønmodtagerne!

Mads Reinholdt

“Jeg glæder mig utrolig meget til at bidrage til at FH – sammen med stærke medlemsorganisationer – kan skabe resultater for lønmodtagerne.

For mig at se er et velfungerende og stabilt arbejdsmarked forudsætningen for den unikke danske samfundsmodel. Her spiller FH en hovedrolle, som jeg ser frem til at udvikle sammen med formanden, den øvrige politiske ledelse og de ansatte i FH,” udtaler Mads Reinholdt.

Om Mads Reinholdt

Om Mads Reinholdt

Mads Reinholdt (født 11.07.1981) er Cand.scient.pol. & HD(O).

Han kommer fra en stilling som direktør hos Forbrugerrådet Tænk og har tidligere bla. været sekretariatschef (CEO) for Socialpædagogerne, Public Affairs-konsulent for Dansk Standard og Politisk konsulent og kontorleder hos Soc.dem. i Europa-Parlamentet.

”Ud af et virkelig kvalificeret ansøgerfelt er jeg utrolig glad for, at Mads Reinholdt sammen med Peter Nisbeth har sagt ja til at varetage den administrative ledelse af FH,” siger formand for FH, Morten Skov Christiansen.

Mads og Peter er et stærkt makkerpar med forskellige kompetencer, som supplerer hinanden godt, og jeg er overbevist om, at de kan udvikle FH og være med til at vinde flere sejre for lønmodtagerne!

Morten skov christiansen

”Mads og Peter er et stærkt makkerpar med forskellige kompetencer, som supplerer hinanden godt, og jeg er overbevist om, at de kan udvikle FH og være med til at vinde flere sejre for lønmodtagerne.”