Det har Forhandlingsfælleskabet og CFU konstateret. De repræsenterer tilsammen alle de organisationer, som forhandler overenskomsterne på det offentlige område. 

De har på den baggrund besluttet nu at sætte gang i alle OK-forhandlinger på det kommunale og regionale område. På det statslige område sættes OK-forhandlingerne også i gang, idet underviserorganisationernes forhandlingerne om arbejdstid nu føres parallelt med CFU-forhandlingerne med samtidighed i forhold til afslutning. 

CFU og Forhandlingsfællesskabet udsendte i går aftes en pressemeddelelse, hvor det konstateres, at parterne på KL-området er indstillet på at forholde sig til konkrete elementer i en arbejdstidsaftale for lærerne. 

Formand for Lærernes Centralorganisation udtaler i den forbindelse : ”Det er den første forudsætning for, at der overhovedet er udsigt til at lande en aftale. Men der er lang vej igen, og vi er langt fra enige om indholdet”.