De første resultater af APL III undersøgelsen blev offentliggjort i december sidste år, og siden da har forskerne været hele svar-materialet fra spørgeskemaundersøgelsen igennem i dybden. Der har resulteret i uddybende pointer på en lang række punkter samt en særlig analyse af de unge.

Hermed inviteres til et møde for valgte og ansatte i organisationerne, hvor forskergruppen anført af Henning Jørgensen vil fremlægge hovedrapportens mest interessante resultater, herunder også analysen af de unge.

Mødet foregår tirsdag den 20. oktober kl. 14-16.

Det afholdes i FTF, Niels Hemmingsens Gade 12.

Deltagelse er gratis. 

Tilmelding til mødet skal ske senest den 6. oktober på https://ftf.nemtilmeld.dk/22/ 

Yderligere oplysninger hos Henriette Mortensen, LO, hmr@lo.dk eller Lars Kehlet Nørskov, FTF, lakn@ftf.dk