Er du allerede politisk engageret i din medlemsorganisation? For eksempel som nyvalgt tillidsrepræsentant, medlem af kredsbestyrelse eller bestyrelse? Så er FTF’s fagpolitiske talentuddannelse måske noget for dig.
Fagbevægelsens værdier om ordentlige forhold på arbejdsmarkedet udfordres som aldrig før. Derfor vil der også i fremtiden blive brug for flere nye faglige politikere, som kan lede medlemsorganisationerne via høj faglighed og debattere med deres meningers mod i lokale og nationale sammenhænge.

Eksterne undervisere fra bl.a. Cevea og CEPOS og nuværende ledere i fagbevægelsen ruster dig i løbet af fem under undervisningsmoduler gennem foråret og henover sommeren til eksamen på Folkemødet 2015, hvor vi skal arrangere og afholde en debat i FTF’s og LO’s fælles hus.
Dit arbejdsliv bidrager til undervisningen
Som fagligt aktiv i din medlemsorganisation har du allerede erfaringer, viden og spændende udfordringer fra dit arbejdsliv. Uddannelsens moduler er tilrettelagt sådan, at dine erfaringer er udgangspunktet for undervisningen, og at du fra gang til gang bygger oven på din viden.
Uddannelsen giver dig værktøjer til at iværksætte organisatoriske forandringsprocesser og forstå fremtidens demokrati samt evnen til at kommunikere politisk i aviser, på sociale medier og i tv-debatter og offentlige møder. 
Det fjerde undervisningsmodul foregår på Folkemødet, hvor din læring skal stå sin prøve. FTF og LO’s fælles hus afholder hvert år på Folkemødet en række debatter, og én af dem skal vi stå for. Udgangspunktet for debatten er jeres interesser og jeres organisationers udfordringer.
Besøg fra Cevea, CEPOS og FTF
Gæsteunderviserne på uddannelsen har det til fælles, at de alle sammen er fremtrædende politiske ledere og meningsdannere. De spænder fra ledende ansatte i tænketanke til nuværende formænd i fagorganisationerne.
Blandt uddannelsens gæsteundervisere er Martin Ågerup, direktør i CEPOS, og Jens Jonatan Steen, analysechef i Cevea. Derudover besøger blandt andre Kent Petersen, formand for Finansforbundet, og Bente Sorgenfrey, formand for FTF, også uddannelsen undervejs.
Er du interesseret i uddannelsen og i at blive en af fagbevægelsens fremtidige ledere? Så send en motiveret ansøgning til din egen organisation  d. 20. december 2014. Hele uddannelsen foregår over fem moduler med start i februar og afslutning i august 2015.